Gemak voor ondernemers


FinFlex vloeit voort uit verschillende initiatieven vanaf 2013 om ondernemerschap makkelijker te maken. Zowel voor de ondernemer zelf, als degene die de ondernemer inhuurt. Sinds 2013 doen we dit door middel van makkelijk te gebruiken boekhoudsoftware en het aanbieden van productiehuis oplossingen. De verdwijning van de VAR verklaring en de invoering van de wet DBA was de druppel die de spreekwoordelijke emmer liep overlopen om ook op het gebied van 'schijnzelfstandigheid' en 'opdrachtgeversrisico' met een goede oplossing te komen. 

Door onze oplossing kunnen zowel opdrachtgever als opdrachtnemer op een 100% gegarandeerd veilige manier met elkaar aan de slag - zónder dat men zich zorgen hoeft te maken over modelovereenkomsten, schijnzelfstandigheid, naheffingen van de belastingdienst, ingewikkelde administraties en nog veel meer. En dat alles voor slechts 5% van d factuurbedragen.

Onze oplossingen

Flexify logo

Flexify maakt online boekhouden eenvoudig Als je een eigen bedrijf hebt en de verplichting hebt om je administratie en boekhouding bij te houden, is Flexify wat je nodig hebt.


Flexify logo

StartersPlatform.ORG is een platform dat mensen ondersteund met een idee door ze het in de praktijk te laten testen, zonder de noodzaak zich in te schrijven bij de kvk en belastingdienst. Zodra het idee in de praktijd een succes wordt en StartersPlatform niet meer geschikt is, dan kunnen ze doorgroerien naar Flexify of FinFlex Payroll.